Alzate


Onze Producten

De producten van Vedette zijn uitstekend geschikt om te gebruiken na een liposuctie, een buikwandcorrectie of een bevalling.
Maar ze zijn natuurlijk ook geschikt als u er snel beter uit wilt zien.
Ook zijn er producten die niet alleen een figuurcorrigerende werking hebben maar tevens daadwerkelijk helpen bij het afslanken. De latex die in onze producten is verwerkt, houdt namelijk de lichaamswarmte vast. Deze warmte zorgt ervoor dat de doorbloeding in het lichaam verbetert, waardoor vet en afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd en de
draagster afvalt.
Door het design en de kwaliteit van de VEDETTE producten,  voldoen deze niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten, maar overtreffen deze zelfs. Bij het ontwerp is nagedacht over de behoeften van de echte, werkelijke vrouw.
Kortom: ideaal om de vorm van het lichaam te corrigeren, de houding te verbeteren en het silhouet te verfraaien.Belangrijkste componenten van de VEDETTE producten

Latex:
Een speciaal, natuurlijk materiaal met moleculen die het kledingstuk een enorme elasticiteit geven. Doordat de latex de lichaamswarmte vasthoudt,
verbetert de doorbloeding in het lichaam. Hierdoor kunnen vet en afvalstoffen sneller worden afgevoerd en valt de draagster af.


Elastine:
Beter bekend als Lycra, is een synthetisch materiaal met een hoge elasticiteit. Het kan worden opgerekt tot 600% zonder te breken en kan vele malen worden uitgerekt en zal toch weer iedere keer terugkeren tot zijn oorspronkelijke vorm. Het is licht, zacht, glad, soepel en bestand tegen transpiratie, lotions en zeep.


Nylon:
Een kunstmatig polymeer dat behoort tot polyamiden. Het is zeer soepel en heeft een uitstekende weerstand tegen slijtage.


Katoen:
Het materiaal dat frisheid en absorptievermogen geeft aan het kledingstuk. Hiermee zijn de body’s gevoerd.